Ziva Events

Ziva Events | Zouwendijk 125A | 4231 CD | Meerkerk | info@ziva-events.nl | 06 - 53 805 508

ZIVA: MASTERS IN EVENTS

Gemotiveerde medewerkers met ieder zijn of haar eigen expertise. Geen “9 to 5” instelling maar op tijd beginnen en pas naar huis als het werk gedaan is. Gekleed in neutrale maar herkenbare kleding zonder opvallend logo of reclame. Verstand van zaken en ervaren in het werk in de evenementenbranche.

Een hecht team met plezier in hun werk!Bij de ontwikkeling van evenementen kiest Ziva Events uitsluitend voor originele materialen. Door de samenwerking met gerenommeerde merken kunnen wij garant staan voor de technisch hoogwaardige kwaliteit van onze evenementen.   

De veiligheidregels zijn voortdurend onderhavig aan veranderingen. Bij Ziva Events volgen wij deze op de voet en passen wij, daar waar nodig, onze materialen aan. En op de werkvloer houden wij onze ogen geopend. Voor u een geruststellende gedachte!

ONZE GARANTIES

ONZE VISIE

WAAROM U KIEST VOOR ZIVA EVENTS

ONZE EVENTS

Ervaring is onze leermeester en wij leren van elk evenement dat wij uitvoeren.
Altijd een stapje verder willen gaan en de kwaliteit van onze events waarborgen en verbeteren.

Communiceren met onze opdrachtgevers en creatieve oplossingen bieden die tegemoet komen aan de uitgangspunten van uw evenement.

We staan altijd open voor nieuwe uitdagingen. En dankzij ons uitgebreide pakket aan events kunnen wij altijd de juiste oplossing bieden.

Omdat wij begrijpen wat u bedoelt, durft Ziva Events zich
Masters in Events te noemen.

Een betrouwbare partner bij uw volgende event!