Masters in Events

Over onze medewerkers:

Gemotiveerde medewerkers met ieder zijn of haar eigen expertise.

Een team zonder “9 to 5” instelling maar op tijd beginnen en pas naar huis als het werk gedaan is. Verstand van zaken en zo hoort het ook vinden wij. Altijd gemotiveerd om van uw evenement een succes te maken. Dat geeft ons team de ultieme voldoening


Lekker bij de tijd


OVER ONS

ZIVA EVENTS |

Ziva Events bedenkt en realiseert al ruim 20 jaar spraakmakende events. Met daarbij oog voor elk detail. Wij vinden dat wij daar goed in zijn. En onze opdrachtgevers zijn het daar mee eens. Stel ons op de proef en laat ons kennis maken met uw bedrijf. Wij staan u graag te woord.


Oog voor detail

Tevreden opdrachtgevers zijn onze meest waardevolle ambassadeurs. En gelukkig hebben we er daar best veel van.

Ziva Events is businesspartner van ondermeer:
Samsung Gaming Monitoren, MSI, Warner Bros,Thrustmaster, Hercules, Bandai Namco, Speed Seats, Koch Media (F1 games) en vele andere tevreden relaties.

ZIVA Events |

 businesspartner

Ziva Events kent de consument. En weet hoe je het publiek bespeelt, informeert en activeert. Dat doen we door interactieve publieksevenementen te ontwikkelen die de bezoekers verrassen en een blijvende indruk achterlaten. Eigentijdse evenementen, boordevol met de nieuwste technieken. Maar we schromen er ook niet voor om te kiezen voor events die hun bestaansrecht hebben bewezen.

Onze referenties:

Ziva Events doet meer dan alleen publieksevenementen! Promotie tours, pers presentaties en hands-on field marketing. En alles onder één dak... het is een cliché, we weten het. Maar in het geval van Ziva Events ontkomen we er niet aan. Want het is juist onze kracht dat we elk facet van evenementen organisatie beheersen en in eigen huis hebben. Van concept en eventmarketing tot en met organisatie, logistiek en meer. Al die specialismen en specialisten zetten we in voor dat ene hogere doel: het organiseren van een haalbaar en onvergelijkbaar succesvol evenement, dat tot in de details tegemoet komt aan de doelstellingen en de verwachtingen van de beoogde doelgroep.